پروژه کارآفرینی بسته بندی میوه(با ظرفیت 2200 تن در سال )

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
پروژه کارآفريني بسته بندي ميوه(با ظرفيت 2200 تن در سال )در 35 صفحه ورد قابل ويرايش


1- 1 مقدمه :

در گياه شناسي به نهنج وتخمدان رسيده يک گياه گلدار، ميوه مي‌گويند. ميوه‌ها خود معمولاً تخم گونه خود را نيز در دل دارند. هنگامي که در آشپزي بحث از ميوه به‌عنوان غذا مي‌شود، اين واژه معمولاً فقط به ميوه گياهاني گفته مي‌شود که شيرين و گوشتدار هستند مانند آلو، شيب، پرتقال و... درحاليکه گروه بسيار زيادي از سبزيجات معمولي، مغزها و غلات، ميوه گياهان خود محسوب مي‌شوند. ميوه‌هايي که معمولاً در آشپزي جزو ميوه‌ها به حساب نمي‌آيند عبارت‌اند از کدوها(مثل کدو و کدو حلوايي)، ذرت، سيب زميني و فلفل سبز. اينها از نظر يک گياه شناس ميوه هستند اما عموماً در آشپزي جزو سبزيجات در نظر گرفته مي‌شوند. گاهي نيز ميوه‌هاي مربوط به آشپزي، از نظر گياه‌شناسي جزو ميوه‌ها بشمار نمي‌آيند؛ مانند ريواس که در آن فقط برگ شيرين دمبرگ قابل خوردن است. همچنين بعضي از ادويه مانند فلفل و جوز هندي، ميوه هستند.

گاهي اوقات اصطلاح «ميوه کاذب» در مورد يک ميوه مثل انجير يا يک ساختار گياهي که شبيه ميوه است، اما از يک گل يا تعدادي گل حاصل نمي‌شود بکار مي‌رود. بعضي از بازدانگان از قبيل گياه سرخدار داراي آريل هاي گوشتدار شبيه ميوه هستند و تعدادي از ارسها، مخروطهاي گوشتداري شبيه گيلاس دارند.

در بيشتر ميوه‌ها، گرده افشاني بخش مهمي از پرورش ميوه است و عدم دانش کافي در مورد گرده سازها و گرده افشانها مي‌تواند به توليد محصولات ضعيف يا نامرغوب منجر شود. در تعداد کمي از گونه‌ها فرآيندي به نام بکرميوه‌دهي (parthenocarpy) وجود دارد که درآن احتمال توليد ميوه در غياب گرده سازها / گرده افشانها وجود دارد؛ اينگونه ميوه‌ها بدون دانه هستند.

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجراي آن :

بسته بندي انواع ميوه



محل اجزا :





1 – 3 – مشخصات متقاضيان :

نام


نام خانوادگي


مدرک تحصيلي


تلفن














1 – 4 – دلايل انتخاب طرح :

امروزه صنعت بسته بندي يکي از صنايع مرسوم در تمامي محصولات فاسد شدني است ، ميوه به عنوان يکي از محصولاتي که جايگاه خاص در سبد غذايي خانواده ها دارد و به دليل داشتن خواص و ويژگي هاي خاص از اهميت ويژه اي برخوردار است ، بسته بندي ميوه و در واقع ميوه هاي بسته بندي شده مي تواند به عنوان يکي از محصولات رايج در کشور سودآوري قابل توجهي داشته باشد و همچنين اشتغالزايي مناسبي را ايجاد نمايد .





1 – 5 ميزان مفيد بودن طرح براي جامعه :

ميزان مفيد بودن اين طرح را مي توان در ميزان مفيد بودن ميوه براي جامعه جستجو کرد ، ميوه به عنوان محصولي که قسمت اصلي نيازهاي بدن انسان را تامين مي کند نقش بسزايي در سلامتي انسان دارد ، از جمله فوايدي که ميوه هاي بسته بندي نسبت به ميوه هاي باز دارد اين است که اين نوع ميوه ها ميزان زمان بالاتري دارد و بسيار ديرتر فاسد مي شود .



1 – 6 - وضعيت و ميزان اشتغالزايي :

تعداد اشتغالزايي اين طرح 25 نفر ميباشد .



تاريخچه و سابقه مختصر طرح :

ساختمان ميوه رسيده

ميوه مرکب از سه بخش زير است.

برون‌بر ، که از اپيدرم خارجي تخمدان بوجود مي‌آيد.

ميان‌بر ، که از مزوفيل يا پارانشيم برگ برچه‌اي (اسپوروفيل) حاصل مي‌شود.

درون‌بر ، با آنکه ظاهرا اپيدرم داخلي تخمدان به نظر مي‌آيد، ولي از لايه داخلي اپيدرم و از پارانشيم جدار تخمدان ناشي مي‌شود. حد رشد و توسعه قسمت مختلف جدار ميوه ، يا دوام آنها نسبت بهم برابر نيست.

ميوه‌هاي گوشتي

در ميوه‌هاي گوشتي ، فرابر از سلولهاي آبدار و اپيدرم از سلولهاي درشت و گاه پوشيده از کرکهايي پرز مانند تشکيل مي‌يابد. ميان‌بر ميوه‌هاي گوشتي را نوعي بافت پارانشيم مرکب از سلولهاي درشت آبدار ، با جدار نازک سلولزي و واکوئل بزرگ محتوي مواد ذخيره‌اي فراوان تشکيل مي‌دهد. مواد اندوخته در سلولهاي ميان‌بر و ميوه‌ها بسيار متفاوت و بطور کلي مرکب از قندها و اسيدهاي آلي ، مواد روغني و گاهي نشاسته و رنگيزه‌هاي آنتوسيانيک يا کاروتنوئيد است.

درون بر ميوه‌هاي گوشتي ممکن است آبدار و يا به صورت پرده نازکي درآيد. در حالت اخير ميوه تقريبا تماما گوشتي مي‌شود که به آن ميوه سته مي‌گويند. در بعضي از ميوه‌هاي گوشتي درون‌بر و حتي بخشهاي ميان بر نيز چوبي و استخواني شده، تشکيل هسته را مي‌دهند. به ميوه‌هاي داراي هسته مانند گيلاس و هلو ميوه‌هاي شفت مي‌گويند.





ميوه‌هاي خشک

در اين ميوه‌ها فرابر ، خشک و غير قابل نفوذ شده، در هنگام رسيدن دانه‌ها ، بخش رويي آن به صور و اشکال مختلف تحليل رفته، حالت غشايي پيدا مي‌کند. بديهي است در طبيعت فقط همين دو نوع ميوه ، يعني خشک و آبدار وجود نداشته، بلکه صور حد واسط بين ميوه خشک و آبدار بسيار فراوانند.



پراکنش دانه و بذر افشاني

خروج و پراکندگي دانه از محفظه تخمدان را بذر افشاني مي‌گويند. بذر افشاني در ميوه‌هاي آبدار گوشتي بر اثر تاثير عوامل بيولوژيک مانند باکتري ها و قارچ ها صورت مي‌گيرد. بذر افشاني در ميوه‌هاي خشک ممکن است بر اثر مکانيسم خاصي که منجر به شکوفايي ميوه مي‌شود صورت گيرد و يا دانه هنگام رويش درون ميوه باقي مي‌ماند. بنابراين ميوه‌هاي خشک را مي‌توان به 2 گروه شکوفا و ناشکوفا تقسيم نمود.



اصلاحيه جواز تاسيس :

1- ارسال درخواست متقاضي توسط سازمان صنايع و معادن شهرستان (متقاضي) به مديريت و ارجاع به واحد صدور مجوز.

2- دبيرخانه در مورد تغييرات مديريت ضمن بررسي اصلاحيه صادر و به اطلاع اداره تخصصي ميرساند.

3- دبيرخانه در موردي که نياز به کارشناسي تخصصي دارد درخواست را به اداره تخصصي جهت بررسي و اعلام نظر ارجاع مي دهد.

4- اداره تخصصي پس از بررسي وتائيد به دبيرخانه صدور مجوز ارجاع ميدهد.

5- دبيرخانه صدور مجوز پس از تائيد مدير اقدام به صدور اصلاحيه جواز تاسيس نموده و رونوشت آنرا به بخشهاي ذيربط ارسال مي نمايد.



تعريف:

پروانه بهره برداري مجوزي است که پس از اتمام عمليات ساختمان و تاسيسات و نصب ماشين آلات جهت توليد بنام اشخاص حقيقي و حقوقي در زمينه صنايع تبديلي و تکميلي بخش صنايع و معادن صادر مي گردد.



صدور پروانه بهره برداري :

1- تکميل فرم درخواست پروانه بهره برداري توسط متقاضي و تائيد و ارسال آن توسط سازمان صنايع و معادن شهرستان به مديريت.

2- ارجاع به دبيرخانه صدور مجوز جهت بازديد کارشناسان (کارشناس تخصصي و کارشناس نواحي صنعتي و کارشناس توليد) با هماهنگي روساي ادارات تخصصي.

3- تائيد رئيس اداره تخصصي و ارجاع به دبيرخانه صدور مجوز.

4- اخذ استعلام از ادارات ذيربط.

5- تهيه پيش نويس پروانه بهره برداري و تائيد مديريت.

6- صدور پروانه بهره برداري و ارسال رونوشت به بخشهاي ذيربط.



مراحل صدور توسعه طرح :

1- تکميل فرم درخواست توسعه طرح توسط شهرستان (متقاضي) و ارسال به مديريت.

2- ارجاع به دبيرخانه صدور مجوز جهت بررسي و اظهار نظر و بازديد کارشناسان (کارشناس تخصصي و کارشناس توليد) با هماهنگي روساي ادارات تخصصي.

3- دبيرخانه صدور مجوز پس از تائيد ادارات تخصصي در کمسيون بررسي طرحها مطرح مي نمايد و در صورت عدم تاييد کمسيون به شهرستان و متقاضي اعلام مينمايد و در صورت تاييد از ادارات ذيربط استعلام مي نمايد.

4- ارجاع به اداره تخصصي جهت بررسي طرح توسعه.

5- ارجاع به دبيرخانه صدور مجوز جهت صدور موافقت با توسعه طرح پس از تاييد مدير.

6- ارسال رونوشت به بخشهاي و ادارات تخصصي و سازمانهاي ذيربط.


دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 1273 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 35

حجم فایل:468 کیلوبایت

 قیمت: 24,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: